Следвайте Гласове в Има много малко неща, които да са по-вбесяващи

...
Следвайте Гласове в Има много малко неща, които да са по-вбесяващи
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън: Ако задавайте очевидните въпроси за теча от „Северен поток“, вие сте лош човек, инструмент на Путин

Следвайте " Гласове " в 
Има доста малко неща, които да са по-вбесяващи от това да бъдете лъгани от личното си държавно управление. Правителството, за което плащате, за което вашите предшественици са рискували живота си, с цел да го защитят!

Случвало ли ви се е на вас това? Разбира се, само че в случай че се случи още веднъж и още веднъж? Ако се случва постоянно на вашето държавно управление, тогава се основава табиет да се лъже. И по-късно с течение на времето прераства в нещо друго. Осъзнавате, че в действителност не живеете в народна власт. В една народна власт държавното управление има морално и законово обвързване да ви споделя истината! Винаги! Точка!  И това има смисъл. Защото при демокрацията ти не си гражданин. Или в случай че си консуматор, жител, ти си акционер в системата. Ти си притежател на хора, които ръководят твоето държавно управление, а те са твои чиновници. То е същото като с вашата чистачка. Може да харесвате работата й, само че на часа, когато я хванете да ви краде копчетата за ръкавели, вие я уволнявате. Това са разпоредбите, тъй като това е ващата къща, не тяхната. Но какво ще стане, в случай че разпоредбите са обърнати? Ами в случай че хванете чиновник да краде, само че вместо да наподобява компрометиран от разкайване, той се нахвърли върху вас и ви нападна, като че ли вие сте нарушителят? Такова е преживяването при гледането на представителя на Белия дом Джон Кърби, когато приказва за унищожаването на тръбопроводите на Северния поток. Всеки, който единствено за миг си намерения, че администрацията на Байдън има присъединяване по какъвто и да било метод в този бойкот, директно или индиректно, освен бърка. Не! Всеки, който единствено си показа това, е „ неприятен човек, инструмент на Владимир Путин “.
Гледайте!
Watch the latest video at
 

Част от изявление с Джон Кърби
-Дали Съединени американски щати или прокси на Съединени американски щати имат нещо общо с детонацията на тръбопровода „ Северен поток “?
- Не, Съединените щати нямат нищо общо, това е просто съветска агитация и дезинформация, за което знаем, че е акт на бойкот, само че сега тече следствие. Не мисля да се впускам в засвидетелствуване на това кой е виновен, ще оставим проверяващите да прегледат това. Но явно това беше акт на бойкот. 
- И по този начин, вие публично заявявате, че Съединени американски щати по никакъв метод не са взели участие в тази офанзива. 
- Това е правилно. Точно по този начин.
- Не с цел да Ви възразявам, само че какво бихте споделили на хората, които гледат това и се питат - за какво Русия би атакувала личния си водопровод, който основава лостове за въздействие над Европа и може би над Запада? 
- Не бих могъл да приказвам за съответна отговорност за този акт на бойкот. Просто ви убеждавам, че нямаме нищо общо с това. Разбира се, това е просто съветска агитация. 
Сега, забележете въпроса - дали администрацията на Съединени американски щати или който и да е от нейните пълномощници има нещо общо със саботажа, за който Джон Кърби споделя, че не сме го създали и по-късно минава напряко към изказванието, че всеки, който каже, че сме го създали, (отново повтаря) – това е съветска агитация! Това споделя Джон Кърби. Това е нещо, което споделят единствено в действителност неприятни хора.
Добре. Щом Белият дом споделя, че няма такова нещо, нямате безусловно никакъв избор, с изключение на да му повярвате. Но към момента се чудите – за какво? Откъде някои американци получават чувството, че администрацията на Байдън може да е взела участие директно или посредством прокси в унищожаването на тръбопроводите на Северен поток?  Защо биха си го помислили? Е, сигурно не сте го гледали по Russia Today? Никой не го е чул нито от Путин, нито от някой от министрите му. Едва мога да намеря нещо от съветското държавно управление в Гугъл и, несъмнено, всяка книга симпатизираща на Путин или някаква информация отразяваща актуалната съветска позиция, са неразрешени в Amazon и цензурирани в Съединените щати.
Защото това е свободна страна, бореща се за народна власт!? Просто не можете да четете каквото желаете или да мислите каквото желаете. Така че в действителност помислете за това дали американците са заблудени за случилото се. 
Ако американците са заблудени във връзка с това какво става със Северен поток, заблудата не идва от Москва, няма метод да стигне дотук от Москва, тъй като държавното управление на Съединени американски щати я е блокирала дружно с софтуерните компании и това е просто информация на Съединените щати. 
И по този начин, от кое място пристигна тази концепция? Може пък това, което са чули, да са го научили от самия Джо Байдън. Той е президентът. 
Ето го Байдън тази зима по американската телевизия, който пледира за унищожаването на тръбопроводите на Северен поток, в случай че Русия направи нещо, което той не би желал да направи. 
Гледайте!
Джо Байдън: Ако Русия нахлуе още веднъж през границите на Украйна, това значи прекосяване на танкове и войски. Тогава Северен поток няма да го има! Просто ще го приключим.
- Но по какъв начин ще го извършите, откакто планът и контролът на плана са поети от Германия?
- Обещавам ви – ще го създадем!
И по този начин -  това е толкоз ясно, колкото и Библията. Не споделя, че ще затворят. Той споделя, че газопровод " Северен поток " няма да има.  „ Ние ще сложим завършек на техните старания “
Но чакайте малко, това не е ваш водопровод! Как ще съумеете да извършите това? Така му беше даден късмет да се поправи. Репортерката преформулира въпроса си, с цел да бъде по-точен, само че той не го направи! Той сподели напряко ние ще имаме опция да премахнем " Северен поток "! Това е Джо Байдън – президент на Съединени американски щати! Така че – ето една диря!
Ако това не е задоволително, ето още една. Миналият петък държавният секретар Тони Блинкен в администрацията на     Байдън, се хвалеше какъв брой страховит бил саботажът на Северен поток. И ние го цитираме:
„ Това е голяма опция “, сподели Тони Блинкен. “ Това е ужасно нещо, не е покруса, а победа! Нещо, което утвърждаваме, разчувствани сме от него “
От какво толкоз се вълнува? От разрушаването на един газопровод?
Ето това може да е друга диря. Дали администрацията на Байдън може да има нещо общо със случилото се? Оооо, по никакъв метод, споделя Белият дом!  Въпреки обстоятелството, че обещахме да го създадем, макар, че по-късно писахме какъв брой ужасно било случилото се, откакто стана – нямаме нищо общо със това!
Ами кой тогава го е направил? 
Русия го е направила! Те сами си взривиха тръбопровода и ще станат по-бедни и по-слаби в средата на една тежка война. Но с изключение на, че са демонски ефикасни, руснаците са и самоубийци. И то брилиянтни! И в случай че не купиш тази история безрезервно, в случай че имаш някакви въпроси по какъв начин тъкмо е става това - ти си некоректен американец, млъкни!
Видео
- Крис Стюард, републиканец, член на Конгреса. Каква е вашата позиция, Джон Кърби от Съвета за национална сигурност беше по-рано в ефир и недвусмислено сподели, че нито Съединени американски щати, нито пък негов прокурист стоят зад детонацията на тръбопровода „ Северен поток “. Съгласен ли сте с това? 
- Абсолютно!  Последното нещо, което желаеме е да повишим в допълнение цените на газа в Европа, това е много явно. 
- Това е съветска саботажна интервенция и е пределно ясно за хората, конгресмен Стюард. А за какво Русия би  искала да направи това със личния си газопровод? Какво ще кажете?
- Е, тогава хората, които допускат, че това е дело на Съединени американски щати, споделят тъкмо това което желае Путин.
Това е просто ужасно! Искам да кажа, че тук имаме двупартийно единодушие – имате републиканец от Юта, Крис Стюард и демократ от Масачузетс, Сет Моултън, от зелените по-точно, които са в цялостно единодушие. Това е тъкмо каквото желае Путин. Той желае да обвините администрацията на Байдън за нещо направено. Това е двупартийното единодушие на Вашингтон. Интересното е, че те не знаят нищо и нямат доказателство, че това е правилно.
Следователите от разследващите организации още този следобяд са споделили на членовете на Конгреса, че нямат визия кой е направил акта на промишлен тероризъм. Това единствено по себе си е неистина, несъмнено! Разбира се, че Централно разузнавателно управление на САЩ няма никаква визия, нали по този начин? Нямат визия.
Що се отнася до депутатите Крис Стюард и Сет Моултън и те нямат никакви доказателства.  И в двата случая те нямат обстоятелства! Такъв е фактът – нямат обстоятелства!
Така че още веднъж, от фактическа позиция, нито едно от тези приятелчета, нито един член на Конгреса, без значение в коя комисия взе участие, няма никаква визия кой е направилл това. Но в случай че вие допускате очевидното (т.е. руснаците евентуално не са го създали, тъй като за какво им е да го вършат срещу интереса си...) и няма никакво значение каква тъпа история желаете да ни продадете, тъй като е срещу здравия разсъдък, вие сте неприятни! 
И дори отивате по-далеч и казвате неща като: „ Последното нещо, което бихме желали е да се подвигат цените в Европа...Наистина, Сет Моултън, това правилно ли е? Защото не беше ли администрацията на Байдън, която метафизичен се разгласи срещу ниските цени на газа? Не бяха ли срещу всички изкопаеми енергийни източници? О, да – бяха! Как знаем това? Това съветска агитация ли е? Не, тъй като не можем да четем съветска агитация, тъй като тя е неразрешена в интерес на нашата агитация. Знаем това, тъй като Джо Байдън по малкия екран го сподели доста пъти. Следоватено, тук може да има някакъв претекст. Може би има повече от един претекст!  Но не питайте. Защото медиите предизвестиха, че задаването на явни въпроси е неразрешено. Вижте:
Следват няколко реплики от изявленията
Факт е, че Тъкър Карлсон безконтролно твърди, че Съединени американски щати  са виновни за приключването на газа. Освен на Путин – и на Тъкър Карлсон, евентуално на всички е ясно кой е направил това. Всъщност, предходната седмица Тъкър Карлсон повтори непосредствено съветската агитация, предполагайки, че някак си Съединени американски щати стоят зад офанзивата на Северен поток. Доколко същинско е това придвижване? Дали нараства? 
Мммм!!! Това е съветска агитация! Как смеят в действителност...! Това е някакъв умствен опит тук? Много американци, които не изпитват въобще каквато и да е преданост към Русия, не обичат Путин. Защо ви е, в случай че сте американец? Но са изключително загрижени за личната си страна и за личното си държавно управление. Така че личното им държавно управление, това, което се допуска, че управляват, още веднъж прави неща срещу техния интерес и след това лъже. Може би си мислят, че имат правото да знаят и да задават директни въпроси, като: Вие лъжете ли? И в случай че не лъжете, говорете, кажете до каква степен вашата история, тази, на която очаквате да повярваме, има смисъл!
Възможно е задаването на въпроси да е родолюбив дълг за Америка...
Млъквайте! Това оказва помощ на Путин! Не ви е разрешено да цитирате президента на Съединените щати, който дава обещание да отстрани тръбопровода Северен поток. Не ви е разрешено да цитирате неговия държавен секретар, който празнуваше във връзка на този бойкот, доколкото ми е известно.  От вас се желае да вярвате, че Путин разрушава личната си инфраструктура.
Задължително!
Нов откъс от видеоинтервю
- Как се вмества това в репертоара на Путин? Както бихте предположили, несъмнено, руснаците споделят „ ние не вършим това, ние ще предприемем... О, хайде! 
- Има индикации, че се стартира нечестна игра и че Русия сигурно е най-предполагаемият обвинен за това. Аз мисля, че това е явно някакъв тип акт на бойкот. И Русия явно е най-вероятният обвинен.
Мисля, че това е напълно ясно акт на бойкот и Русия е най-вероятният обвинен. Мисля, че това е едно от спомагателните неща, които се случват в Европа. 
Но Путин ни демонстрира посредством взривяването на личния си газопровод, че „ Вижте, аз мога да взривя газопровод, мога да взривя Интернет, кабелите, които отиват до вашата страна. Мога да направя всевъзможни неща... “
Имаше един миг, откакто стана доста ясно, че  войната в Ирак по никакъв метод не оказва помощ на Съединените щати, а в действителност е срещу дълбоките им ползи, когато медиите бяха въвлечени за една наносекунда в рядка самокритичност.
- Как стигнахме дотук? Каква роля ние, да вземем за пример " Ню Йорк Таймс ", играем в това да убеждаваме обществеността, че Саддам е направил нещо, което не е направил?
- " Ню Йорк Таймс " послужи за убеждаването на обществеността. И тъкмо за този избран миг вие си помислихте – лелее, те може би научиха нещо. Може би няма да го създадат отново! Но се оказа, че се случва, излезе противоположното.
С цялостна мощ в този момент се удвоява това, което е явно неистина и нападат всички, които желаят да им бъде обяснено рационално.
Между другото, също като медиите и мисловните центрове на Вашингтон имат за цел да се намесват в интерес на ръководещата класа, да бъдат преториански пазители. Институтът Брукингс (Американска изследователска група, учредена през 1916 година, ситуирана на Think Tank Row във Вашингтон, окръг Колумбия. Провежда изследвания в обрастите на обществените науки, най-вече в икономиката, външната политика, глобална икономика и икономическо развитие) от години е в тази роля посредством такива разбори като, изтъквам: „ Американски подкасти популяризират изказванията на Кремъл за саботажа на Северен поток “. 
Това, което е забавно в този „ разбор “ на никое място не се вижда институтът Брукингс да опровергават свидетелствата, че Съединени американски щати или някой прокурист на администрацията на Байдън има нещо общо с това. Всъщност, няма никакви доказателства и от двете страни. Те просто нападат всеки, който задава въпроси.
„ Теориите, които тези подкасти прокарват, са в унисон с изказванията на Кремъл “. 
О, „ в унисон с изказванията на Кремъл “? Това се назовава вменяване на виновност по асоциация.
Като това – Путин обича кучета. Вие обичате ли кучета? Какво? Вие сте съветски симпатизант!?!? Вие сте в унисон с руснаците, с съветската агитация!
Така, че въпросът не е дали това е правилно или не, просто сте в унисон с изказванията на Кремъл. Следователно вие би трябвало да бъдете цензурирани.
Но не всеки има своя миг. Може би към момента има малко останали почтени либерали, натикани в дълбините на американското общество. Не знам, може би през тези години те са били безпристрастни, не са разбрали, че повече не можеш да упражняваш свободното слово в тази страна. Един от тях е колумбийският професор Джефри Сакс. Той бе в Блумбърг през вчерашния ден, където бе запитан за " Северен поток ". И той реши да отговори рационално. Той сподели, че в действителност има прекалено много доказателства, че админстрацията на Байдън има присъединяване. Но вместо продължение водещият осъзна че приказват на неразрешени тематики и реши да го прекъсне с „ няма да приказваме за това “. Но не и преди Сакс да каже това:
- Повреждането на тръбопровода " Северен поток ", за което бих се обзаложил, че е заради присъединяване на Съединени американски щати, може би Съединени американски щати и Полша...
-Ама Вие за какво смятате, че има американско присъединяване? Какви доказателства имате?
- Първо, има непосредствено доказателство от радарите, че военни хеликоптери, които нормално са ситуирани в Гданск, са летели над тази територия. Имаме също няколко закани от страна на Съединени американски щати, че по един или различен метод, ние ще унищожаваме " Северен поток ". На нас на Запад не ни е разрешено да споделяме това, само че фактът е, че на всички места по света, когато приказвам с хората, те мислят, че Съединени американски щати са го създали. И апропо, даже репортерите от нашите вестници неофициално ми споделят – но несъмнено...но това не се появява в медиите.
Ха-хааа! Водещият ясно има указания – спрете, спрете, какви доказателства имате? Ами много доказателства има... Каквооо...? Замълчете. Млъкнете. Просто го изключете! Никога не го канете отново!                                                                      
Стоооооп!
Единственото пояснение за това за какво държавното управление желае да повярвате, че Владимир Путин е толкоз неприятен е, че „ той унищожава личния си водопровод “.
 
Източник:
Превод за " Гласове ": Георги Ванчев
 
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР